Kundeerfaringer og inspirasjon

4.9/5

Vi har 4,9 stjerner på MittAnbud.
Her er noe av det våre kunder sier om jobben vi har gjort:

Jeg kunne neppe vært mer fornøyd enn jeg er med jobben Gamar gjorde hos oss. Først og fremst er badet han og kollegene lagde i seg selv verdt fem stjerner, og i tillegg er alt utført på budsjett, det har gått på riktig tid. Gamar er ærlig, og han har med seg et team med veldig flinke folk. Gamar ga oss hele veien dagens planer, og var svært fleksibel i jobben. I tillegg er han veldig hyggelig å ha i hus 🙂
HENRIK VOLD, 9/10-2018
Strømmen bad og rørlegger har totalrenovert mitt bad med et veldig bra resultat. Gamar er veldig hyggelig og pliktoppfyllende, er opptatt av at jeg som kunde skal være fornøyd, og det har vært en bra dialog hele veien. Prisen var også fornuftig.
ANNE BECH TORGERSEN, 16/9-2018
Strømmen bad og rørlegger har total renovert mitt bad etter tegninger fra arkitekt med meget godt resultat . Prosjektleder og rørlegger Gamar har vært ærlig og pliktoppfyllende og lagt mye arbeid i dette til en fornuftig pris . Dyktige medarbeidere . Anbefales
GEORG KROHN HANSEN, 7/8-2018
Gamar kom på befaring i forbindelse med at jeg ønsket å fjerne varmtvannsberederen på kjøkkenet, samt installere waterguard. Han tilbød meg en god pris for å fjerne berederen, men anbefalte meg å la den stå da det å fjerne den ville innebære et større inngrep på selve kjøkkeninnredningen. Han fikset også waterguarden som allerede var installert, helt kostnadsfritt. Jeg opplevde Gamar som ærlig, kunnskapsrik og tillitsfull, og kan absolutt anbefale ham.
SUSANNE AZEVEDO STIRØ, 24/5-2018
Strømmen bad og rørlegger AS svarte raskt og kunne komme innen 1-2 dager.Rørlegger Gamar utførte jobben på en super måte og til en god pris. Kan på det varmeste anbefale firmaet. Helt fantastisk kundebehandling!
TERJE SLETTBAKK, 15/3-2018